Dungen Styling

Blaas leven in je bruiloft !

Blaas leven in je bruiloft !

Blaas leven in jullie Bruiloft

 

Elk koppel worstelt wel eens met het vinden van aankleding en decoratie. Het moet mooi zijn, maar het moet ook passen in jullie budget. Dit zowel voor de fotoshoot, ceremonie en het avondfeest. Ballonnen kunnen een ideale oplossing zijn. Deze kan je aanpassen aan eender welk thema. Of je nu gaat voor boho chic of strak en modern, je vindt altijd wel ballonnen die bij jullie thema of kleurenpallet passen.

Tegenwoordig mag je bij veel gemeentehuizen en of kerken geen rijst meer gooien of dergelijke. Ook hier kunnen heliumballonnen de ideale oplossing zijn. Het kan zelfs milieu vriendelijk, want ze zijn 100% biologisch afbreekbaar. Waarom zou je heliumballonnen oplaten? Het kan bijvoorbeeld ter nagedachte van een persoon/personen die er niet meer is/zijn. Het is een mooie symbolische manier om de overleden naasten te laten weten dat jullie verbonden zijn. Een andere reden is dat dit de vervanger is van de rijst/confetti. Ook zijn er verschillende manieren om ballonnen oplaten. Ga je eerder voor het intieme moment samen met je kersverse partner of deel je het met familie en naasten? De keuze is aan jullie! De hoeveelheid speelt natuurlijk ook een rol. Dit hangt natuurlijk van af wie de ballonnen oplaat. Kiezen jullie ervoor om zelf de ballonnen op te laten, dan zou je kunnen gaan voor ongeveer 30 ballonnen. Kies je ervoor om iedereen een ballon te geven, ga dan zeker voor meer ballonnen dan de personen die aanwezig zijn.

Bij de ceremonie kan je ook ballondecoraties gebruiken. Zeker het overwegen waard, is de ballonnentrend van dit jaar, een ongestructureerde ballonnenboog met echte bloemen! Ook wel flowerballoonarch genaamd. Dit trekt meteen de aandacht, een echte eye catcher. Zo geeft deze combinatie van ballonnen en bloemen jullie JA-woord een extra romantische touch. Zijn jullie meer voor de subtielere aanpak en willen jullie het al dan niet zo groot? Dan kan je ook voor een halve boog gaan of een cirkel. Deze zijn iets subtieler aanwezig maar geven je toch die romantische look.

Niets is natuurlijk zo leuk als foto’s maken met ballonnen. Voor jullie fotoshoot kan je ook gebruik maken van heliumballonnen. Heliumballonnen zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals latex, folie of nog andere. Afhankelijk van het materiaal creëer je een bepaalde sfeer. Bevraag dit dus zeker bij een expert en kijk goed naar het verschil.

Ballonnen zijn bruikbaar voor elke gelegenheid en voor ieder budget. Je kan het dus zo gek niet bedenken, van kleine stukjes voor op tafel tot grote pronkstukken voor buiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

theme ornament

0491 30 64 04

Achel Statie 78, te Hamont-Achel

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie