Dungen Styling

Communietrends

Communietrends

Een communie, vormsel of lentefeest vieren is een bijzonder gebeuren. Zo een speciale gelegenheid mag dan ook leuk aangekleed worden.  Je kan al met weinig iets groots creëren. Waar moet je aan denken? Wij geven je enkele tips mee. 

Kinderen hebben allemaal hun idool. Of dat nu Spiderman is of Elsa van Frozen, het kan allemaal. Mocht uw kind nu helemaal weg zijn van een bepaald figuur, kan u al veel gemakkelijker een kleuren pallet samenstellen voor al uw decoraties. Mocht u kind nu niet bezeten zijn van een bepaald figuur, dan kan je gaan voor de volgende trends. 

Voor de meisjes is het dit jaar de trend om in UNICORN-thema te werken. Dan maakt u gebruik van allerlei zachte pasteltinten (licht roze, ivoor, lilla, pastel groen en licht blauw). Dit kan u laten terugkomen in de tafeldecoratie, de servetten, de uitnodigingen, de communiefoto's ect. U kan ook de klassieke tour opgaan, door een kleuren pallet samen te stellen van allemaal zusterkleuren. Bijvoorbeeld alle mogelijke tinten roze met wit. 

Bij de jongens daarin tegen komen de frissere kleuren terug. Het munt-groen gecombineerd met fel turquoise of warm grijs. Ook het VOETBAL-thema blijft een klassieker. 

Ballonnen zijn hier ideaal om één van deze trends door te trekken.  Je kan de ballonnen plaatsen als tafelmodellen. Hierbij raden we je specifiek de trioheliumtros aan. Dit is een ideaal model voor op tafel omdat hij op een hoogte is geknipt zodanig dat je nog met de personen die tegenover je zitten of staan kan praten. Ze vullen ook de ruimte op in de hoogte, waardoor je meteen in de feeststemming komt. 

Ook een leuke toevoeging is een SWEETtable. Op zo een dag is het een zaligheid voor hun om te vertoeven in de zevende hemel van de zoetigheden. De tafel wordt meestal met allerlei decoraties gecreëerd. Hierbij kan je tassels van gebruiken. Dat is een slinger die je zelf kan samenstellen met de naar jouw gewenste kleuren. Deze span je boven de tafel op of je maakt hem vast aan de tafel van hoek naar hoek. Naast de SWEETtable kan je weer werken met ballonnen. Hier kan je gebruik maken van nog een hele mooie trend de FLORALBALLOONARCH. Dit is een organische halve of hele boog die bestaat uit kleuren die u zelf kan samenstellen. Dit gaat in combinatie met verse bloemen en dit zorgt voor het echte PINTREST-plaatje op het feest. Op de tafel zelf kan je creatief zijn met foto's in kaders, kaarsen, bloemen, ballonnen of allerlei lekkers zoals; lekstokken, cakepops, cupcakes of zelf een taart! Pompons en lampionnen worden ook zeer vaak gebruikt om de ruimte op te vullen en wat kleur te geven. We beschikken over verschillende kleuren en maten. Aarzel dus zeker niet om hierover meer informatie te vragen. Wij helpen je graag verder!

Kinderen mogen zich natuurlijk ook niet vervelen. Wat dacht je van wat entertainment? Wij beschikken over verschillende soorten entertainment voor kinderen. Springkastelen bijvoorbeeld blijven THE MUST HAVE op een kinderfeest. Hun fantasiewereld gaat helemaal open als ze zich kunnen uitleven op een springkasteel.  Let op plaatsen zijn beperkt reserveer deze dan tijdig. Hier zit toch altijd slecht weer garantie op, dus geen zorgen als het slecht weer mocht zijn.  In ons huisassortiment beschikken we over de Schminkkar Creatissimo. Hierbij komen twee italianen (acteurs) de gezichten van kinderen schminken en glittertatoos zetten. Dit gebeurt op een zeer ludieke manier waardoor we zeker een lach op hun gezicht toveren. 


Communietrends
Communietrends
Communietrends
Communietrends
Communietrends
theme ornament

0491 30 64 04

Achel Statie 78, te Hamont-Achel

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie